Strateško svetovanje

Strateško svetovanje

Vsako podjetje želi ustvariti trajnostno vrednost za svoje lastnike. To pa zahteva inteligentne, pogosto subtilne kompromise – med prizadevanjem za rast in osredotočenjem na dobiček, med ponovnim investiranjem in izplačilom delničarjev ter z namenom razporeditve kapitala in drugih virov v celotnem portfelju dejavnosti, tudi optimizacija poslovnih procesov. Nudimo vam kvalitetno in uspešno strateško/poslovno svetovanje, s katerim lahko zagotovite uravnotežen dolgoročni uspeh. Kakšen svetovalec je potreben za izgradnjo močnega podjetja:

  • Strateško svetovanje povezujemo z maksimiranjem vrednosti podjetja, kar delamo že 30 let.
  • Poglobljeno poznavanje in izkušnje s številnimi metodologijami za strateško svetovanje.
  • Izkušnje z izvedbo optimizacije poslovnih procesov in digitalizacije poslovanja.
  • Ne glede na fazo razvoja, v kateri se podjetje nahaja, vam P&S ponuja edinstveno kombinacijo storitev strateškega svetovanja, ki lahko podjetju pomaga pri razvoju, rasti in doseganju dolgoročnega uspeha.
  • Rezultati našega svetovanja so se potrdili v mnogih uspešnih strategijah.

Reference

Semenarna
Terme čatež
btc
žito
intereuropa
nama
dsu
sidg
riko
sanolabor
vipava

Sorodne novice

P&S CAPITAL je uspešno svetoval pri prevzemu podjetja OC IMP Klima d.o.o.

P&S CAPITAL je uspešno svetoval Orange Climate B.V. Netherlands pri prevzemu podjetja OC IMP Klima, Slovenia.

V procesu prevzema je P&S CAPITAL opravil pravni in davčni skrbni pregled podjetja OC IMP Klima, skupaj z vrednotenjem nepremičnin in osnovnih sredstev, ter svetoval kupcu pri nabavnem postopku namenske družbe in po prevzemni finančni strukturi, ob tem pa zagotavljal pravno in finančno svetovanje skozi celotni proces prevzema.

read more