Prestrukturiranje

Prestrukturiranje

Ker je poslovno okolje postalo tako nestabilno in nepredvidljivo, mora vse večje število podjetij sprejeti obsežne ukrepe za hitre spremembe, ali pa tvegajo, da bodo prenehali poslovati. Po navadi se poslovni problemi odvijajo v treh fazah: kriza strategije, kriza dobičkonosnosti in kriza likvidnosti/solventnosti. V tem primeru je prestrukturiranje podjetij najučinkovitejša rešitev. Imamo rešitve za vsako od teh treh faz, da bo prestrukturiranje podjetja hitro, enostavno in uspešno:

 • 30 let izkušenj, eni izmed začetnikov svetovanja pri prestrukturiranju podjetij v Sloveniji.
 • Poglobljeno poznavanje in izkušnje s številnimi metodologijami za prestrukturiranje, pri čemer smo razvili tudi lastne metodologije in postopke.
 • Osnova vsakega našega prestrukturiranja je usmeritev na denarni tok podjetja, s katerim imamo tudi izkušnje v okviru tridesetletnega vrednotenja podjetij.
 • Reference v številnih panogah.
 • Rezultati našega svetovanja so se potrdili v mnogih uspešnih prestrukturiranjih podjetij.

Reference

 
 

Sorodne novice

 • P&S CAPITAL je uspešno svetoval pri prevzemu podjetja OC IMP Klima d.o.o.
  23Feb2021

  P&S CAPITAL je uspešno svetoval Orange Climate B.V. Netherlands pri prevzemu podjetja OC IMP Klima, Slovenia.
  V procesu prevzema je P&S CAPITAL opravil pravni in davčni skrbni pregled podjetja OC IMP Klima, skupaj z vrednotenjem nepremičnin in osnovnih sredstev, ter svetoval kupcu pri nabavnem postopku namenske družbe in po prevzemni finančni strukturi, ob tem pa zagotavljal pravno in finančno svetovanje skozi celotni proces prevzema.
  Read more...

 • P&S CAPITAL je uspešno svetoval pri prodaji podjetja Kemomed d.o.o., Kranj
  11Sep2019

  P&S CAPITAL je uspešno svetoval pri prodaji podjetja Kemomed d.o.o., Kranj
  Podjetje Kemomed d.o.o., Kranj, je bilo prodano podjetju Kefo d.o.o.. Podjetje P&S CAPITAL je vodilo postopek kot ekskluzivni finančni svetovalec in omogočilo, da je postopek potekal profesionalno in na konkurenčen način.
  Read more...

 • P&S CAPITAL je uspešno svetoval DUTB/BAMC pri prodaji podjetja TINK d.o.o., Celje
  20Jun2019

  P&S CAPITAL je uspešno svetoval DUTB/BAMC pri prodaji podjetja TINK d.o.o., Celje
  DUTB d.d. je sklenila dogovor o prodaji podjetja TINK d.o.o., Celje ter svojih terjatev do podjetja. Podjetje P&S CAPITAL je vodilo postopek kot ekskluzivni finančni svetovalec in omogočilo, da je postopek potekal profesionalno in na konkurenčen način.
  Read more...

 • Jedox verzija 2019.1
  08Mar2019

  Jedox verzija 2019.1
  Tako razvijalci Jedox aplikacij kot tudi Jedox planerji bodo deležni izboljšane uporabniške izkušnje ter mnogih drugih funkcionalnosti.
  Read more...

 • Družba P&S Poslovne rešitve je postala Jedox pooblaščeni izobraževalni center
  07Feb2017

  Družba P&S Poslovne rešitve je postala Jedox pooblaščeni izobraževalni center
  Družba P&S POSLOVNE REŠITVE, članica skupine P&S Group, je uspešno zakorakala v novo leto 2017, saj je postala Jedox pooblaščeni izobraževalni center (JATC), z dvema certificiranima Jedox trenerjema (JCT).
  Read more...