Prestrukturiranje

Prestrukturiranje podjetij

Ker je poslovno okolje postalo tako nestabilno in nepredvidljivo, mora vse večje število podjetij sprejeti obsežne ukrepe za hitre spremembe, ali pa tvegajo, da bodo prenehali poslovati. Po navadi se poslovni problemi odvijajo v treh fazah: kriza strategije, kriza dobičkonosnosti in kriza likvidnosti/solventnosti. V tem primeru je prestrukturiranje podjetij najučinkovitejša rešitev. V podjetju P&S Capital imamo rešitve za vsako od teh treh faz, da bo prestrukturiranje podjetja hitro, enostavno in uspešno:

 

  • 30 let izkušenj, eni izmed začetnikov svetovanja pri prestrukturiranju podjetij v Sloveniji.
  • Poglobljeno poznavanje in izkušnje s številnimi metodologijami za prestrukturiranje, pri čemer smo razvili tudi lastne metodologije in postopke.
  • Osnova vsakega našega prestrukturiranja je usmeritev na denarni tok podjetja, s katerim imamo tudi izkušnje v okviru tridesetletnega vrednotenja podjetij.
  • Reference v številnih panogah.
  • Rezultati našega svetovanja so se potrdili v mnogih uspešnih prestrukturiranjih podjetij.

Reference

Svea
dg69
semenarna
ach
dzs
terme čatež
delo
agroruše
kograd
pivovarna laško
Robotika

Sorodne novice

P&S CAPITAL je uspešno svetoval pri prevzemu podjetja OC IMP Klima d.o.o.

P&S CAPITAL je uspešno svetoval Orange Climate B.V. Netherlands pri prevzemu podjetja OC IMP Klima, Slovenia.

V procesu prevzema je P&S CAPITAL opravil pravni in davčni skrbni pregled podjetja OC IMP Klima, skupaj z vrednotenjem nepremičnin in osnovnih sredstev, ter svetoval kupcu pri nabavnem postopku namenske družbe in po prevzemni finančni strukturi, ob tem pa zagotavljal pravno in finančno svetovanje skozi celotni proces prevzema.

read more