P&S, Golf Arboretum

JAVNO VABILO K IZKAZU INTERESA

ZA PRIDOBITEV CELOTNEGA GOLF KOMPLEKSA DRUŽBE GOLF ARBORETUM D.O.O., SLOVENIJA,
SKUPAJ Z NAJEMOM ALI NAKUPOM ZEMLJIŠČ IN MOŽNOSTJO GRADNJE TURISTIČNEGA OBJEKTA

 

Golf Arboretum d.o.o., Radomlje, Volčji Potok 43g, Slovenija, (“Družba”) opravlja golf dejavnost ter je eno izmed treh najboljših igrišč v Sloveniji. Igrišče z 18 igralnimi polji leži v slikoviti naravni pokrajini s pogledom na Kamniške Alpe, sredi borovega gozda, med jezerci in drugimi naravnimi lepotami. Z nakupom potencialni investitor pridobi lastniški delež Družbe ter možnost nakupa oz. najema preostanka zemljišč, s čimer investitor pridobi celotni golf center, z možnostjo gradnje turističnega objekta za širitev dejavnosti v golfski turizem. Več informacij o Družbi je na voljo na spletni strani Družbe. http://www.golfarboretum.si/.

 

Triglav Upravljanje nepremičnin d.d., Slovenija in BTC d.d., Slovenija, sta kot ekskluzivnega finančnega svetovalca v procesu prodaje 80,730% lastniškega deleža družbe Družbe v lasti Triglav Upravljanje nepremičnin d.d., z možnostjo nakupa dodatnega 11,086% lastniškega deleža Družbe v lasti BTC d.d., imenovala družbo P&S CAPITAL d.o.o.

 

Vsa vprašanja v povezavi s predmetom prodaje ter samim postopkom prodaje, vključno z zaprosilom za posredovanje krajšega predstavitvenega dokumenta, naslovite izključno in neposredno na:

 

mag. Alenka Bogataj
Samostojna svetovalka
P&S CAPITAL d.o.o.
Slovenska 56, SI-1000 Ljubljana
Telefon: +386 (1) 23 43 315
E-mail: alenka.bogataj@p-s.com.