Jedoxu je ponovno priznan položaj v Gartner 2020 Čarobnem kvadrantu za FP&A oblačne rešitve

Gartner definira trg rešitev finančnega planiranja in analize v oblaku (FP&A) kot rešitve za podporo finančnim službam pri sestavi proračunov, planiranju in napovedovanju. Omenjeno dosegamo z funkcionalnostmi modeliranja, kolaboracija, analitike in poročanja o uspešnosti poslovanja, katere omogočajo finančnim službam uravnavati uspešnost z povezovanjem strategije in izvedbe. Poročilo je ocenilo 12 različnih ponudnikov programske opreme na podlagi 15 kriterijev.

Podjetje Gartner Inc., je Jedox prepoznalo kot enega izmed ponudnikov, ki se je že četrto leto zapored uvrstil v Čarobni kvadrant za rešitve finančnega načrtovanja in analize v oblaku.

Jedoxovo oblačno FP&A rešitev, so podjetja hitro sprejela v vseh velikostih, panogah in poslovnih funkcijah, zaradi izjemnega doprinosa planiranju, pripravi proračuna in napovedovanju ter zaradi možnosti hitre implementacije prilagodljivih rešitev za upravljanje uspešnosti podjetja. Oblačna rešitev ponuja neposredno uvajanje in vključitev uporabnikov z Excelu podobnim edinstvenim vmesnikom, kot tudi z že vgrajenimi rešitvami, ki temeljijo na najboljših poslovnih praksah.