Sodobno vodenje podjetja 

Jedox stoji za sodobnim vodenjem podjetja (angl. Corporate Performance Management) kar pomeni, da posveča pozornost tudi strateško-svetovalni vlogi financ v podjetju pri upravljanju učinkovitosti v podjetju z razumevanjem, učinkovitimi procesi in integriranimi sistemi. Jedox je moderna CPM platforma, ki poslovnim uporabnikom omogoča intuitivno in brezhibno načrtovanje z optimiziranim vmesnikom za Excel za hitrejše rezultate.  Jedox uporablja sodobno oblačno arhitekturo ter sistemsko integracijo, ki podjetjem omogoča, da izkoristijo prednosti najboljših tehnologij in omogočijo digitalno preoblikovanje financ in poslovanja, da za zagotovitev prihodnje rasti in donosnosti.

CPM v podjetju 

Nova vloga financ – CFO naj postane strateški svetovalec podjetju in finance naj imajo osrednjo vlogo pri pridobivanju dodatne vrednosti iz podatkov in analitike.
CPM ni več omenjen samo na področje financ. Moderno načrtovanje in vodenje podjetja se razteza skozi celotno podjetje in vključuje tako prodajo kot tudi HR in ostale oddelke.

V nedavni raziskavi Fortune 1000 je bilo ugotovljeno, da je 81% CFO-jev prepričanih, da delajo v podjetjih, ki finančno dejavnost gledajo kot »strateškega poslovnega partnerja« v podjetju. To je dober pokazatelj, da se vloga financ v podjetju hitro razvija iz v preteklost usmerjene računovodske funkcije v strateškega svetovalca z vpogledom v prihodnost poslovanja.
CFO-ji in finančni oddelki so bili v preteklosti pretežno osredotočeni na nadzor stroškov in finančno računovodstvo to pomeni poročanje in analiziranje preteklosti. Procesi so bili togi, osnovani na preglednicah in hierarhični, z omejeno integracijo in sodelovanjem med finančnimi načrti in delovanjem podjetja. Sedaj se posveča vse večja pozornost uporabi podatkov in analitike za usmerjanje prihodnosti.

Brez težav se povežite s katero koli IT platformo

Jedox se z več kot 50 pred pripravljenimi povezavami do poslovne programske opreme, najbolj razvitih aplikacij in vodilnih podatkovnih virov brez težav integrira na katero koli IT platformo. Z uporabo močnega ETL orodja-Jedox Integratorja, se lahko enostavno povežemo na kateri koli vir podatkov v oblaku ali na lokaciji.

BARC anketa uporabnikov načrtovanja 2018

Jedox AG, vodilni ponudnik programske opreme za načrtovanje je v letu 2018 po svetovni anketi uporabnikov načrtovanja prejel izjemne ocene. Jedox je skupno prejel 22 najvišjih ocen v pomembnih ključnih kazalnikih uspeha kot so “Business Value”, “Business Benefits”, “Project Length”, in “Self-service” v treh različnih skupinah za BI-usmerjene produkte, k rešitvam usmerjeni produkti za načrtovanje, in v skupini evropskih ponudnikov. Rezultati predstavljajo še en velik korak v seriji dobrih ocen preteklih let in utrjuje že zastavljeno pot napredka in rasti.

 BARC Anketa načrtovanja 2018

Nekaj prednosti

Fleksibilna platforma
Fleksibilna platforma

Fleksibilna in celovita platforma, ki bo spremenila vaše procese in uspešnost

Enostavna povezljivost
Enostavna povezljivost

Povezljivost z vašimi podatki tako na „cloud“ kot „on premise“ vire

Intuitivni Excel
Intuitivni Excel

Fleksibilni pogled, možnost pogleda v Excelu kot na „webu“ in mobilnih napravah

Najboljši v svojem razredu
Najboljši v svojem razredu

Izkoristite prednosti Jedoxa z multidimentzijskimi podatkovnimi bazami in sodobno in-memory tehnologijo za analitiko v realnem času

Hitrost in fleksibilnost
Hitrost in fleksibilnost

Hitrost in fleksibilnost implementacije brez programiranja

Povezljivost
Povezljivost

Povezljivost, vedno in povsod

Varnost podatkov
Varnost podatkov

Varnost podatkov, ter jasno določanje pravic uporabnikov tudi na najnižjem nivoju

Fleksibilna cenovna politika
Fleksibilna cenovna politika

Fleksibilna cenovna politika

Reference s področja IT-ja

 
 

Potrebujete partnerja za implementacijo tehnologije Jedox?

Podjetje P&S BUSINESS SOLUTIONS je del P&S GROUP, na katerega smo prenesli odgovornost za vzpostavljanje sistemov informacijske tehnologije, katerih rešitve bi učinkovito podpirale procese spremljanja, načrtovanja, napovedovanja, poročanja in finančne konsolidacije.

KONTAKTIRAJTE NAS!