IT Svetovanje

Svetujemo in implementiramo BI in CPM rešitve prilagojene vašim potrebam

  • Potrebujete pomoč pri izbiri primerne BI in CPM rešitve?
  • Imate izzive pri optimizaciji poslovnih procesov?
  • Ne veste kako bi procesno in organizacijsko opredelili svoje poslovanje in katera IT rešitev vam pri tem pomaga?

P&S POSLOVNE REŠITVE je odgovor na vaše izzive. Nudimo vam pomoč in svetovanje pri načrtovanju, vodenju in sami implementaciji BI in CPM rešitev, v vse skupaj pa vključimo tudi vaša pričakovanja in zahteve. Naš cilj je vsekakor maksimizacija vaših koristi in vaše dolgoročno zadovoljstvo.

Upravljanje z učinkovitostjo poslovanja je poslovni proces, ki poteka na vseh ravneh podjetja. Sprememba je edina stalnica v današnjem poslovnem vsakdanjiku, zato upravljanje z učinkovitostjo zahteva močno informacijsko podporo in napredne IT rešitve, ki omogočajo izvajanje predvidenih poslovnih procesov in uporabnikom omogočajo dostop do ažurnih ter pravih podatkov kjerkoli in kadarkoli.

Ponudbo poslovnega svetovanja smo zato razširili tudi na implementacijo IT rešitev, ki nudijo učinkovito podporo procesom načrtovanja, budžetiranja, analiziranja, napovedovanja, finančne konsolidacije in poročanja.

Na temelju dolgoletnih izkušenj s področja strateškega svetovanja, prestrukturiranja podjetij, poslovnih financ in kontrolinga, vam z izkušeno ekipo svetovalcev nudimo celovito storitev razvoja in implementacije BI in CPM rešitev.

Reference s področja IT-ja

 
 

Potrebujete svetovanje za implementacijo IT rešitev?

Podjetje P&S BUSINESS SOLUTIONS je del P&S GROUP, na katerega smo prenesli odgovornost za vzpostavljanje sistemov informacijske tehnologije, katerih rešitve bi učinkovito podpirale procese spremljanja, načrtovanja, napovedovanja, poročanja in finančne konsolidacije.

KONTAKTIRAJTE NAS!