Združujemo naše dolgoletne izkušnje s področja strateškega svetovanja, prestrukturiranja podjetij, poslovnih financ in kontrolinga z najhitrejšo BI tehnologijo Jedox, ki nudi enovito rešitev za upravljanje z učinkovitostjo, BI in analiziranje podatkov. S kombinacijo znanja in tehnologije uresničimo pričakovanja vsakega še tako zahtevnega poslovnega uporabnika.

 

 

Jedox Suite

Jedox vam z analiziranjem zgodovinskih podatkov daje pomemben vpogled, ki omogoča inteligentno načrtovanje in napovedovanje. Jedox vašim zmožnostim daje prosto pot z enotno rešitvijo, ki združuje poslovno inteligenco in upravljanje z učinkovitostjo delovanja (BI & PM). Preprosta uporaba Jedoxovih funkcij omogoča vpogled na nivoju industrije, organizacije in oddelkov.

  • Odkrivanje podatkov in sprotna vizualizacija
  • Lično operativno poročanje in namizja
  • Konsolidacija, ključni kazalniki uspešnosti (KPI) in upravljanje finančne uspešnosti
  • Vnašanje podatkov in povratno zapisovanje z načrtovanjem scenarijev v realnem času
  • Budgetiranje, napovedovanje in spremljanje procesa
  • Multidimenzionalna napovedna analitika

Napredna arhitektura: »in-memory«, na spletu, mobilnih napravah, v oblaku

Jedox vse vaše poslovne podatke varno združi na enem mestu in s tem vodilnim delavcem omogoči vpogled v delovanje podjetja. Je izstopajoč, moderen in intuitiven. Jedox Excel Add-in, Jedox Web in Jedox Mobile nudijo popolno, uporabniku prijazno in konsistentno izkušnjo, kjerkoli je. Jedox je enostaven za namestitev. Varno ga lahko uporabljate na svojem prenosnem računalniku, klasičnem strežniku na lokaciji ali v oblaku. Jedoxova hitra paralelna arhitektura omogoča izjemno prilagodljiv analitski pogon, ki v realnem času upravlja s hitro spremenljivimi poslovnimi podatki. Zmogljiv integrator podatkov učinkovito povezuje vse vaše raznolike podatkovne vire in vam omogoča vpogled v dogajanje v realnem času.

 

Nova definicija »Self-Service«

Jedox je preprost za uporabo. Jedox ExcelPLUS poslovnim uporabnikom omogoča, da Jedox uporabljajo brez pomoči, kar sprosti IT oddelek, zmanjša tveganja in poenostavi implementacijo. ExcelPLUS ohranja Excelove prednosti in hkrati odpravlja slabosti. Več kot 120.000 uporabnikov poganja poslovno rast s pomočjo Jedoxovih pametnih analiz podatkov, optimiziranega poročanja in načrtovanja v realnem času. Naučite se, kako izboljšati delovanje vašega podjetja s poslovno usmerjeno inteligenco.

Več o tehnologiji Jedox

Jedox - Platforma

CFO's new role

Nekaj prednosti

Konec Excellovega pekla
Konec Excellovega pekla

Odpravite Excellove pomanjkljivosti. Ohranite enostavnost uporabe. Združite vse svoje podatke s tehnologijo Jedox in v živo dostopajte do ene verzije resničnosti skozi MS Office.

Hitri rezultati
Hitri rezultati

Izboljšajte poslovne procese. Postanite katalizator spremembe s hitrimi učinki, ki puščajo sledi. Kratkotrajni projekti pomenijo visok ROI.

Varen dostop
Varen dostop

Varnost na ravni celotnega podjetja, preverljivi vnosi sprememb, spremljanje procesa za zagotavljanje transparentnosti in odgovornosti.

Penostavljeno življenje
Penostavljeno življenje

Prihranite na času in stroških z enotno rešitvijo upravljanja poslovne uspešnosti, ki presega odkrivanje in vizualizacijo podatkov.

Učinkovitejše delo
Učinkovitejše delo

V realnem času uporabite Jedoxovo zmogljivost modeliranja masivnih podatkov brez programiranja. Močna hevristika za reševanje vaših najtrših analitičnih orehov.

Poenostavitev in sodelovanje
Poenostavitev in sodelovanje

Pridobite prispevek vsakega posameznika: ustvarjajte in v trenutku delite privlačna namizja preko spleta, mobilnih naprav ali oblaka.

Zmanjšanje stroškov
Zmanjšanje stroškov

Oblikujte napredne modele, »self-service« poročanje in načrtovanje brez zunanjega svetovanja.

Osvobojen IT oddelek
Osvobojen IT oddelek

Samostojno ustvarjajte in prilagajajte vaše oddelčne rešitve, in pustite IT oddelku, da se posveti strategiji.

Reference s področja IT-ja

NLB
Glavni, IT Reference, Poslovno svetovanje
SKB
Glavni, IT Reference, Poslovno svetovanje
BTC
Glavni, IT Reference, Poslovno svetovanje

Potrebujete partnerja za implementacijo tehnologije Jedox?

Podjetje P&S BUSINESS SOLUTIONS je del P&S GROUP, na katerega smo prenesli odgovornost za vzpostavljanje sistemov informacijske tehnologije, katerih rešitve bi učinkovito podpirale procese spremljanja, načrtovanja, napovedovanja, poročanja in finančne konsolidacije.

KONTAKTIRAJTE NAS!